Консервування кольорової капусти Капуста цвітна консервована. Цвітну капусту очищаємо від покривних листя і ділимо на суцвіття, промиваємо під проточною водою. Бланшируємо суцвіття капусти в киплячій солоній воді три хвилини (1 л води на - 10 г солі).
Після бланшировки укладаємо капусту в стерилізовані банки. На дно кожної банки кладемо лавровий лист, перець чорний, перець духмяний горошком, пару зубчиків часнику. Заливаємо капусту киплячим розсолом: 1 л води на - 20 г солі. Охолоджуємо в перевернутому вигляді. Зберігаємо в прохолодному темному місці.
Капуста цвітна, вода, сіль, лавровий лист, перець чорний горошком, перець запашний горошком, часник.
. Капуста цвітна маринована Цвітну капусту очищаємо від покривних листя, ділимо на суцвіття, миємо і на 3 хвилини опускаємо в киплячу підсолену воду (10 г солі - на 1 л води). Відкидаємо на друшляк, охолоджуємо під холодною проточною водою, даємо воді повністю стекти.
Консервирование цветной капусты Консервування кольорової капусти На дно стерилізованих банок кладемо спеції (перець духмяний горошком, перець чорний горошком, лавровий лист, бутончік гвоздики, гілочку естрагону, гірчицю в зернах). Зверху на прянощі кладемо суцвіття цвітної капусти і заливаємо гарячим (70 - 80 ° С) маринадом. Для приготування маринаду у воду додаємо цукор, сіль, доводимо до кипіння і вливаємо оцет. Стерилізуємо при 100 ° С: банки місткістю л 1 - 7 хвилин, 0,5 л - 5 хвилин. Закочує, перевертаємо, залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.
Цвітна капуста, перець чорний горошком, перець запашний горошком, лавровий лист, гвоздика, зелень естрагону, гірчиця в зернах; для маринаду: на 1 л води, цукор - 50 г, сіль - 50 г, оцет 9% - 100 мл.
Консервирование цветной капусты Консервування кольорової капусти Цвітна капуста з томатами і перцем. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, 4 хвилин у підсоленій воді бланшируємо протягом. Охолоджуємо під проточною водою. Помідори пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в блендері. Додаємо сіль, масло, цукор, нарізаний дрібно часник, петрушку. Доводимо до кипіння. Перець нарізаємо скибочками. Кладемо в томатну суміш цвітну капусту і нарізану перець. На повільному вогні варимо 10 - 15 хвилин, безперервно помішуючи. Гарячу масу розкладаємо по банках і відразу закочує, перевертаємо, залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.
Цвітна капуста - 5 кг, помідори червоні - 1,2 кг, болгарський перець - 200 г, зелень петрушки - 200 г, олія - 200 г, часник - 80 г, цукор - 100 г, сіль - 60 г, оцет яблучний - 120 мл.
Після бланшировки укладаємо капусту в стерилізовані банки. На дно кожної банки кладемо лавровий лист, перець чорний, перець духмяний горошком, пару зубчиків часнику. Заливаємо капусту киплячим розсолом: 1 л води на - 20 г солі. Охолоджуємо в перевернутому вигляді. Зберігаємо в прохолодному темному місці.
Капуста цвітна, вода, сіль, лавровий лист, перець чорний горошком, перець запашний горошком, часник.
. Капуста цвітна маринована Цвітну капусту очищаємо від покривних листя, ділимо на суцвіття, миємо і на 3 хвилини опускаємо в киплячу підсолену воду (10 г солі - на 1 л води). Відкидаємо на друшляк, охолоджуємо під холодною проточною водою, даємо воді повністю стекти.
Консервирование цветной капусты Консервування кольорової капусти На дно стерилізованих банок кладемо спеції (перець духмяний горошком, перець чорний горошком, лавровий лист, бутончік гвоздики, гілочку естрагону, гірчицю в зернах). Зверху на прянощі кладемо суцвіття цвітної капусти і заливаємо гарячим (70 - 80 ° С) маринадом. Для приготування маринаду у воду додаємо цукор, сіль, доводимо до кипіння і вливаємо оцет. Стерилізуємо при 100 ° С: банки місткістю л 1 - 7 хвилин, 0,5 л - 5 хвилин. Закочує, перевертаємо, залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.
Цвітна капуста, перець чорний горошком, перець запашний горошком, лавровий лист, гвоздика, зелень естрагону, гірчиця в зернах; для маринаду: на 1 л води, цукор - 50 г, сіль - 50 г, оцет 9% - 100 мл.
Консервирование цветной капусты Консервування кольорової капусти Цвітна капуста з томатами і перцем. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, 4 хвилин у підсоленій воді бланшируємо протягом. Охолоджуємо під проточною водою. Помідори пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в блендері. Додаємо сіль, масло, цукор, нарізаний дрібно часник, петрушку. Доводимо до кипіння. Перець нарізаємо скибочками. Кладемо в томатну суміш цвітну капусту і нарізану перець. На повільному вогні варимо 10 - 15 хвилин, безперервно помішуючи. Гарячу масу розкладаємо по банках і відразу закочує, перевертаємо, залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.
Цвітна капуста - 5 кг, помідори червоні - 1,2 кг, болгарський перець - 200 г, зелень петрушки - 200 г, олія - 200 г, часник - 80 г, цукор - 100 г, сіль - 60 г, оцет яблучний - 120 мл.
No comments:
Post a Comment