Сорт винограду дуже раннього терміну дозрівання. Агат донський. Столовий сорт європейсько-амурського походження російської селекції. Лист середньої величини, слаборассеченний, майже цілісний або трилопатевий з загинаються вгору краями, темний, жорсткий.
Гроно велика - маса близько 400 г, конічна, середньої щільності. Ягода велика - маса 4-4,5 г, округла, чорна. М'якоть м'ясисто-соковита, шкірка товста, котра рветься. Смак простий. Плодоносність і врожайність дуже високі.
Схильний до перевантаження урожаєм з погіршенням смакових якостей. Відрізняється зниженим сахаронакопленіем. До знімною зрілості кондиції урожаю складають: 13-14 г / 100 мл цукрів і г 6-7 / л кислот. Товарність врожаю висока - не нижче 90%.
Сорт практично стійкий до мілдью і сірої гнилі. -26 ° С Витримує морози до. Має високу відновлювальною здатністю після сильних морозних пошкоджень. Схильний до в'янення ягід в посушливих умовах дозрівання врожаю.
Кущі середньорослі з хорошим визріванням лоз. Рекомендуються штамбові форміровкі з короткою обрізкою лоз на 1 -2 очка і навантаженням куща до 20 пагонів.
Гроно велика - маса близько 400 г, конічна, середньої щільності. Ягода велика - маса 4-4,5 г, округла, чорна. М'якоть м'ясисто-соковита, шкірка товста, котра рветься. Смак простий. Плодоносність і врожайність дуже високі.
Схильний до перевантаження урожаєм з погіршенням смакових якостей. Відрізняється зниженим сахаронакопленіем. До знімною зрілості кондиції урожаю складають: 13-14 г / 100 мл цукрів і г 6-7 / л кислот. Товарність врожаю висока - не нижче 90%.
Сорт практично стійкий до мілдью і сірої гнилі. -26 ° С Витримує морози до. Має високу відновлювальною здатністю після сильних морозних пошкоджень. Схильний до в'янення ягід в посушливих умовах дозрівання врожаю.
Кущі середньорослі з хорошим визріванням лоз. Рекомендуються штамбові форміровкі з короткою обрізкою лоз на 1 -2 очка і навантаженням куща до 20 пагонів.
No comments:
Post a Comment