Сорт дуже раннього терміну дозрівання. Киргизький ранній. Столовий сорт європейського вигляду. Лист середньої величини, пятілопастний, сільнорассеченние, воронковидно вигнутий. Гроно середньої величини, конічна, щільна, середня маса 205 г. Ягода велика, округла, біла з коричневим загаром. Смак з мускатним ароматом. М'якоть м'ясисто-соковита. Шкірочка тонка, міцна.
Плодоносність пагонів середнього рівня. Урожайність висока. Цукристість соку ягід 15-16 г / 100 мл, кислотність 7 г / л. Сорт відносно стійкий до сірої гнилі, уражається мілдью. До морозів нестійкий.
Добре плодоносить як при многорукавности формі ведення кущів з низьким штамбом і підгортанням на зиму, так і при високоштамбових культурі. Обрізка лоз середня - вічок 7-8. Навантаження - до 30 пагонів на кущ. Кущі сильнорослі з хорошим визріванням лози.
Плодоносність пагонів середнього рівня. Урожайність висока. Цукристість соку ягід 15-16 г / 100 мл, кислотність 7 г / л. Сорт відносно стійкий до сірої гнилі, уражається мілдью. До морозів нестійкий.
Добре плодоносить як при многорукавности формі ведення кущів з низьким штамбом і підгортанням на зиму, так і при високоштамбових культурі. Обрізка лоз середня - вічок 7-8. Навантаження - до 30 пагонів на кущ. Кущі сильнорослі з хорошим визріванням лози.
No comments:
Post a Comment