Сорт дуже раннього терміну дозрівання. Захват. Сорт - це вегетативне розмноження потомство однієї рослини, що володіє стійким комплексом всіх його ознак. Сорти винограду , що вирощуються для споживання у свіжому вигляді, називаються столовими.
По термінах дозрівання сорти поділяються на: дуже ранні, що дозрівають раніше повсюдно поширеного стандартного сорту Шасла; ранні - дозрівають одночасно з Шасла; середні-дозрівають на 15 днів пізніше Шасла; пізні - 30 днів пізніше Шасла дозрівають на; дуже пізні - 45 днів пізніше Шасла на.
Захват. Європейсько-амурський гібрид російської селекції, столового використання. Лист пятілопастний, глибоко розсічений. Гроно велика, конічна, крилата, середньої щільності. Середня маса грона 300-500 м Ягода велика - 5-6 г, овальна, біла. М'якоть щільна, хрустка, з простим смаком. Шкірочка котра рветься.
Сорт високоврожайний, дозріває в першій половині серпня. Характеризується високим сахаронакопленіем з гармонійним поєднанням кислотності і високою транспортабельністю. Стійкий до мілдью та сірої гнилі, витримує морози -25 ° С. Пошкоджується оїдіумом.
Кущі сильнорослі з хорошим визріванням лози. Рекомендуються штамбові форміровкі з короткою обрізкою лоз на 2-3 очка, навантаженням пагонів на кущ і додатковим нормуванням гронами 15-18 - 10-15 грон залишати на кущі не більше.
По термінах дозрівання сорти поділяються на: дуже ранні, що дозрівають раніше повсюдно поширеного стандартного сорту Шасла; ранні - дозрівають одночасно з Шасла; середні-дозрівають на 15 днів пізніше Шасла; пізні - 30 днів пізніше Шасла дозрівають на; дуже пізні - 45 днів пізніше Шасла на.
Захват. Європейсько-амурський гібрид російської селекції, столового використання. Лист пятілопастний, глибоко розсічений. Гроно велика, конічна, крилата, середньої щільності. Середня маса грона 300-500 м Ягода велика - 5-6 г, овальна, біла. М'якоть щільна, хрустка, з простим смаком. Шкірочка котра рветься.
Сорт високоврожайний, дозріває в першій половині серпня. Характеризується високим сахаронакопленіем з гармонійним поєднанням кислотності і високою транспортабельністю. Стійкий до мілдью та сірої гнилі, витримує морози -25 ° С. Пошкоджується оїдіумом.
Кущі сильнорослі з хорошим визріванням лози. Рекомендуються штамбові форміровкі з короткою обрізкою лоз на 2-3 очка, навантаженням пагонів на кущ і додатковим нормуванням гронами 15-18 - 10-15 грон залишати на кущі не більше.
No comments:
Post a Comment