Сорт винограду раннього терміну дозрівання. Варіант. Столовий сорт винограду європейсько-амурського походження української селекції. Лист середній, слабо-розсічений, округлий, з паутіністим опушением.
Гроно середня і велика - маса 250-300 г, циліндро-конічна, з одним крилом, дуже щільна. Ягода велика - маса 3,5-4 г, овальна, темно-синя, з сильним восковим нальотом. М'якоть м'ясисто-соковита, з простим смаком. Шкірочка тонка, котра рветься. Насіння в ягоді 1-3.
Плодоносність і врожайність високі, стабільні. Відрізняється хорошим плодоношенням заміщають, сплячих і кутових вічок. Знімна зрілість настає при цукристості 17-18 г / 100 мл і кислотності 7-8 г / л. Дозріває за днів до дозрівання Шасла 5-7.
Кущі середньорослі, з хорошим визріванням лози, добре відновлюються після сильних морозних пошкоджень. -28 ° С Витримує морози до, нестійкий в мілдью і сірої гнилі. Рекомендуються штамбові форміровкі з короткою обрізкою лоз на 1-2 очка і навантаженням кущів до втеч 18-20.
Гроно середня і велика - маса 250-300 г, циліндро-конічна, з одним крилом, дуже щільна. Ягода велика - маса 3,5-4 г, овальна, темно-синя, з сильним восковим нальотом. М'якоть м'ясисто-соковита, з простим смаком. Шкірочка тонка, котра рветься. Насіння в ягоді 1-3.
Плодоносність і врожайність високі, стабільні. Відрізняється хорошим плодоношенням заміщають, сплячих і кутових вічок. Знімна зрілість настає при цукристості 17-18 г / 100 мл і кислотності 7-8 г / л. Дозріває за днів до дозрівання Шасла 5-7.
Кущі середньорослі, з хорошим визріванням лози, добре відновлюються після сильних морозних пошкоджень. -28 ° С Витримує морози до, нестійкий в мілдью і сірої гнилі. Рекомендуються штамбові форміровкі з короткою обрізкою лоз на 1-2 очка і навантаженням кущів до втеч 18-20.
No comments:
Post a Comment