Аґрус у власному соку без цукру. Викладіть агрус в друшляк і бланшируйте в киплячій воді протягом 3-5 хвилин. Охолодіть в холодній проточній воді і злегка обсушити. Ягоди щільно укладіть в сухі, стерилізовані півлітрові банки. Закип'ятіть воду і розлийте по банках. Накрийте їх лакованими металевими кришками, встановіть в ємність з теплою водою. Стерилізують при температурі 100 ° C протягом 20 хвилин. Засукайте банки, переверніть вниз шийкою і залиште до повного охолодження.
Інгредієнти: 1 кг агрусу, 1 л води.
Аґрус у власному соку з цукром (1-й варіант). Підготовлений агрус викладіть в таз і засипте цукром, додайте воду. Нагрійте масу до температури 85 ° C при постійному помішуванні. Через 5 хвилин зніміть таз з вогню і перелийте його вміст в добре прогріту тару. Засукайте банки, переверніть вниз шийкою і залиште до повного охолодження.
Інгредієнти: 1 кг агрусу, 500 г цукру, 100 мл води.
Аґрус у власному соку з цукром (2-й варіант). Викладіть агрус в друшляк і бланшируйте в киплячій воді протягом 3-5 хвилин. Охолодіть в холодній проточній воді і злегка обсушити. Ягоди щільно укладіть в сухі стерилізовані півлітрові банки. Приготуйте сироп, доведіть його до кипіння і розлийте по банках. Накрийте їх лакованими металевими кришками, встановіть в ємність з теплою водою. Стерилізують при температурі 100 ° C протягом 20 хвилин. Засукайте банки, переверніть вниз шийкою і залиште до повного охолодження.
Інгредієнти: 1 кг агрусу, 250 г цукру, 1 л води.
Інгредієнти: 1 кг агрусу, 1 л води.
Аґрус у власному соку з цукром (1-й варіант). Підготовлений агрус викладіть в таз і засипте цукром, додайте воду. Нагрійте масу до температури 85 ° C при постійному помішуванні. Через 5 хвилин зніміть таз з вогню і перелийте його вміст в добре прогріту тару. Засукайте банки, переверніть вниз шийкою і залиште до повного охолодження.
Інгредієнти: 1 кг агрусу, 500 г цукру, 100 мл води.
Аґрус у власному соку з цукром (2-й варіант). Викладіть агрус в друшляк і бланшируйте в киплячій воді протягом 3-5 хвилин. Охолодіть в холодній проточній воді і злегка обсушити. Ягоди щільно укладіть в сухі стерилізовані півлітрові банки. Приготуйте сироп, доведіть його до кипіння і розлийте по банках. Накрийте їх лакованими металевими кришками, встановіть в ємність з теплою водою. Стерилізують при температурі 100 ° C протягом 20 хвилин. Засукайте банки, переверніть вниз шийкою і залиште до повного охолодження.
Інгредієнти: 1 кг агрусу, 250 г цукру, 1 л води.
No comments:
Post a Comment